Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu

WEB https://tonyaogretmenevi.meb.k12.tr
Adres : ORTA MAH. CUMHURİYET MEY. NO 15A TONYA / TRABZON
VİZYON : Evrensel düşünen, çağdaş bireyler yetiştirme gayreti içinde olan eğitimcilerin bir araya geldiği,eğlendiği,dinlendiği, fikirlerini tartışıldığı, bilgilerin paylaşıldığı bir ortam yaratmak. Sosyal paydaşlarının bugün ve gelecekteki beklentilere cevap vererek, müşteri memnuniyetini artırmayı, müşterilerine daha iyi hizmet verebilmek için hizmet ve kalite sistemini sürekli iyileştirerek, eşdeğer kurumlar arasında olmak.
MİSYON : Deneyimli yöneticilerimiz, seçkin personelimiz güven ve dürüstlüğü ilke edinerek güler yüzlü,hoşgörülü,sevgi ve saygı temeline dayalı kaliteli hizmet sunma.Öğretmenevimizin olanaklarını karadenizin doğal güzellikleri ile bütünleşmiş ilçemizin buluşma noktası olarak mutlu bireylerin artarak toplantığı ve eğitimcilerimizin gurur duyduğu bir konaklama ortamı sunma. Öğretmenlerimizin her türlü ihtiyaçlarının yetkimiz, çalışma şartlarımız ölçüsünde karşılamakta memnuniyet oluşturan bir kurum olarak varız.
BAŞARILAR :

Otel Odası :12